Nabeschouwing | Ze noemen mij de meestervoorspeller!

Zowel de finalisten als de winnaar van de verliezersronde perfect voorspellen? Dat kunnen alleen de allerbeste!
bfv_nabeschouwingzenoemenmijdemeestervoorspeller

Heel veel succes tegen Wordt Niks

FC Vullis tegen Lentink en laatstgenoemde, ik zei het jullie al, als winnaar. De Poule des Doods maakt haar naam wederom waar. De avond, wat betreft mijn voorspellingen, begon goed. Na 4 minuten had ik de eerst voorspelde uitslag al fout. Kwartsie scoorde 2 maal van eigen helft en wonnen knap van de B&A Boys. Lentink tegen de Kelderknapen was een vooral eenzijdige wedstrijd, eindstand 3-0. Voor de 3e helft was het verschil minimaal, maar ook zij wisten na 1 doelpunt de wedstrijd rustig uit te tikken. Over en uit met Eintracht Drankfurt. Wullie Haned Verlûren en Bafana bezorgden de tribune een leuke wedstrijd. Het leek een beetje op de wedstrijd om de landstitel in het seizoen 2006-2007. WHV voor, Bafana gelijk en op voorsprong en WHV deed dit dunnetjes over, eindstand 3-2 in het voordeel van WHV. Vanaf dit punt was het wat scoren betreft erg bedroevend. Olympique Leon en Puur Genieten lieten het op strafschoppen uitdraaien. Doelman Jan van de Vuurst stopte de laatste penalty en zo zegevierde Puur Genieten. FC Vullis behaalde een zakelijke overwinning tegen een Vincitori met wederom geen wissels. Is er wat gebeurt binnen het team? Ik heb geen idee! Bij Bacardiff City tegen Puntloos zat het venijn in de staart. Bacardiff scoorde letterlijk vanuit de tenen en ging zo een ronde verder. Ook bij de Kuutebieters tegen FC WelBijWim was dit het geval. De Kuutebieters maakten vlak voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd. Puntloos en FC WelBijWim, twee jonge teams, liggen uit het toernooi. Wellicht kunnen zij volgend jaar met dat beetje extra ervaring verder komen in het toernooi. De volgende ronde begon met een paar mooie affiches. De 3e helft won, met wederom een minimaal verschil, van Bacardiff. Ik miste helaas het doelpunt, omdat net iedereen ging staan. Je kunt ook niet alles hebben he! Kwartsie voor Bartsie nam het op tegen de Kuutebieters. Tot mijn verbazing was hun bank meer gevuld dan de eerste wedstrijd. Het hielp ze helaas niet aan de overwinning. Keeper Blokhuis ging finaal in de fout, waardoor de Kuutebieters zegevierden. WHV en FC Vullis namen het vervolgens tegen elkaar op. Zowel in de achtste finale als in deze kwartfinale schoot Jantje Heek de mannen van Vullis een ronde verder. Na de KelderKnapen was het dit keer de beurt aan Puur Genieten om te voetballen tegen een team in vorm. Lentink is vanavond, samen met de Kuutebieters, in mijn ogen één van de weinige ploegen die aanvallend durft te spelen en minder afwachtend is dan de rest. Puur Genieten was daar dit keer het slachtoffer van, het werd 0-3 voor de talenten van de hoofdsponsor..De halve finales waren tussen FC Vullis en de 3e helft, en tussen de Kuutebieters en Lentink. Na een bloedeloos 0-0 won FC Vullis met penalties. Lentink en de Kuutebieters zorgden voor de nodige aanvallen. Na de eerste goal van Lentink was het verzet gebroken, eindstand 0-3 in het voordeel van de mannen in het blauw. De finale van de verliezersronde ging tussen FC Vullis en Lentink. Twee ploegen die elkaar ook al troffen in poule C. Waar het toen 0-0 werd, verliep het deze wedstrijd anders. Lentink kwam op 0-1, Vullis deed wat terug maar tot echte kansen kwam het niet. Toen het uiteindelijk 0-2 werd, viel het doek voor Vullis. Lentink plaatst zich voor de tussenronde! In mijn ogen een terechte winnaar, maar dat zei ik jullie gistermiddag al. Jullie weten hoe Matchday de vorige editie won? Ik wil er geen druk op leggen, maar heel veel succes tegen Wordt Niks. De avond duurde nog erg lang, maar ik reed dit keer mee met een vriend. Dat scheelde weer in tijd, en zo heb ik weer iets krediet opgebouwd voor vanavond en morgen. Tot vanavond! De BFV-watcher