Door de ogen van… (17)

Ik weet het nog goed. Het was Bevrijdingsdag 2023. Daar kwam het bericht waar we al maanden op zitten te wachten! MENSEN, HET BFV KOMT ER WEER AAN!
bfv_doordeogenvan17

We gaan weer knallen!

De inschrijvingen zijn geopend. Wel wat laat naar mijn mening, maar dat maakt niks uit. We gaan weer knallen komende zomer! En dat belooft wat. Afgelopen december editie van 'The Best of BFV' was er één om je vingers bij af te likken. FC Mâk ân wist zich na een geweldig toernooi uiteindelijk tot winnaar te kronen. Lukt dit ze komende zomer ook? En wat voor teams kunnen we dit jaar verwachten? Via de social media kanalen zag ik in ieder geval al veel reuring met nieuwe teams. Zo kwam er een Buugbeer voorbij, en zag ik ook nog een Beenveeg door mijn scherm vliegen. Het zouden zo namen kunnen zijn van nieuwe knokploegen van de fanatieke Spakenburg aanhang, of die van NAS natuurlijk. Die hebben afgelopen zaterdag tegen Jong Volendam bewezen ook niet vies te zijn van een opstootje hier of daar. Krijgen we na de HKS nu ook te maken met een HKNAS? Ik hoop dit in ieder geval niet op het veld te zien. Beenveeg, hou het netjes!

VV Eemdijk zal dit jaar extra vertegenwoordigd worden

Ik heb uiteraard mijn vogeltjes weer op pad gestuurd om de nodige informatie te verkrijgen. Volgens mij zie ik er in de verte eentje terug komen vliegen, maar totdat hij er is ga ik jullie even vervelen met mijn zelf opgedane informatie via eerder besproken social media kanalen. Zo kondigde Net Niet in de persoon van Jauke Biekhoes, zoon van messcherpe clubanalist Timofeef, een nieuwe speler aan. Freek van Belzen zal zijn groene kleuren inruilen voor het blauw van Njet Njet. Ook kondigde het al vrij groen gekleurde Goeie Jongens een extra groene speler aan, en wat voor één! Clubtopscorer van kersvers kampioen VV Eemdijk Yannick Bouw zal daar de gelederen versterken. Ik ben benieuwd hoevaak hij het doel in sporthal de Kuil zal laten bollen. Zo, mijn vogeltje is geland. Eens even horen of hij nog wat sappige BFV roddels te vertellen heeft. Sorry? Wat zeg je? Nog een groene clubrevelatie die een team gevonden heeft? Welk team zal hij gaan versterken dan? Oh, dat is niet al te verrassend te noemen inderdaad. Nog zo'n relatief groen gekleurd team, El Nsin... ehm El Toepoes heeft nog een versterking gevonden. Die mannen zijn ook een serieus kampioensteam aan het bouwen. VV Eemdijk zal dit jaar dus nog eens extra vertegenwoordigd gaan worden. En natuurlijk meer dan terecht. Als ik zo eens zit te staren naar het elftal dat de kampioenswedstrijd is gestart, komt haast iedereen uit op het BFV komende zomer. Blokhuis neem ik aan gewoon op zijn stekkie bij All Blacks, Selimi bij Goeie Jongens en ga zo maar door. Bij één naam blijf ik nog een beetje hangen... Sjohn van Gullik. Zou hij dit jaar nog in actie gaan komen? Ik ga er stiekem van uit van wel. Maar bij welk team dan? Die jongen is overal welkom natuurlijk. Of zou er dit jaar een rentree inzitten van het kampioensteam van het Grillpaleis? Er zijn geruchten, maar daar zal ik jullie niet mee lastig vallen. Ik zal eerdaags die Willem Romp wel aanspreken. De kans dat hij de eerste wedstrijd in de Derde Divisie start met zijn huidige wisselspelers wordt dan namelijk vrij groot.

It's almost time to Stellabrate!

Nog een nieuw team dat ik tegen kwam is Stella Courtois. Geen idee wat ik daar van moet verwachten, maar aan de sponsoren zal het niet liggen. Als je Brendan de Visboer als sponsor kan strikken ben je heel goed bezig. It's almost time to Stellabrate! Succes mannen. Van de week heb ik die Milanse derby bekeken, en dan bedenk ik me direct hé: zou er dit jaar nog zo'n andere Italiaanse derby plaats gaan vinden in de zaal? De zogeheten Derby Della Capitale tussen La Magica en Lazio Coma weet iedere neutrale toeschouwer altijd wel te boeien, maar het is nog stil aan die kant. Duimen maar weer! En hoe zullen de nieuwe teams van vorig jaar het dit jaar gaan doen? Hebben zij die zaalbenen nog een beetje getraind? Allemaal vragen die leiden tot één conclusie: ik moet elke avond weer gaan kijken. Sorry mijn lieve vrouw. Je zal me weer 4 weken moeten missen. Ik zal je naaimachine vast van de zolder halen, heb je toch nog wat te naai.. euhm doen..Ik hoop jullie allemaal weer tegen te komen in die geweldige sporthal. Opgeven voor het toernooi kan nog, via www.bfvtoernooi.nl. Bij twijfel, zeker doen! Dit wordt namelijk alweer de 40e editie van dit geweldige toernooi en wie wil er nou niet kunnen zeggen dat zij de winnaars zijn geworden van de 40e editie? De Canaries (10e editie), MOP (20e editie) en Wanna-Have (30e editie) gingen jullie voor. Of zou het toch weer Match-Day worden? We gaan het zien! Het ga jullie goed, I'll keep you posted! Tot snel! De BFV-watcher